Wednesday, 21 March 2012

hanging out with them..


haa..
pe y mean sgt an ary uh ek??

eh..
ta la..
neyss and the geng jenjalan seharian at KL..

disebabkan cuti sem sudah abes..
terpaksa diri ini menyerah ke shah alam..

pergi dengan sape?
of course my babyboo la..

first-2 ta rancang nak pergi jalan mane sebelum balik shah alam..
we all pergilah KL..

nak pergi THE MINES..
konon hebat sgt guna PAPAGO tapi akhirnya..
jengjeng SESAT woo!!!
memang kitowg dlm kereta dah pening lalalala..

penyelamat?
haha..
abg syah, abg sulung kepada my babyboo..

last-2 berkunjung ke SETAPAK..
then sepakat nak jalan at BERJAYA TIMES SQUARE..

hehe..
neyss memang jakunlah..
maklumlah first time sampai at situ..
memang tol kawan-2 cakap at situ tempat shopping paling best!!
we all yang ladies ni memang jgn tye la.. semua jadi shinning-2 eyes la..
kesian at abg syah+dayat+my babyboo terpaksa tunggu we all shopping dari satu kedai ke satu kedai..
lumrah girls cm uh an..

jum view sikit gambar ary uh..


ni mase first-2 sampai..
y dari kiri ( baju warna pink peach ) sheera (awekss dayat), neyss, my babyboo, bella (adeq babyboo), abg syah (abg sulung babyboo) + photog (dayat) (abg ke 2 babyboo)

first-2 semua tangan  tak de pe g..
muka happy + excited...

ni gambar terakhir sebelum pergi makan..
haaa... nampak tak? tangan da ade plastik bag shoppping!!
hurayy!!
time ni memang da lewat malam dah..
terpaksa la undurkan diri..

memang best kenangan ni..
seronok dapat shopping bersama-sama ladies..

others memories in my life..

neyss..








No comments: